Fransızca, Türkiye'nin En Çok Tercih Edilen Dil Okulunda Öğrenilir.

İleri Seviye Fransızca C1 Kursu

C1 Seviyesinde Fransızca Eğitimi. Fransızca konuşulan bir ülkede çalışmak ve okumak için uygun bir seviyedir. Bu seviyede görevlerin ve görüşlerin tartışılmasına izin vermek için başkalarıyla yeterince iletişim kurabilirsiniz. C1 düzeyinde Fransızca konuşabilen insanlar, özellikle normal konuşmaların dışında olan bir konu hakkında konuşmalarda konuşmanın daha ayrıntılı ve daha küçük bölümlerinden bazılarında eksiklikler olabilir.

Ayrıca, konuşma ve mizah konusundaki daha ince anlamların bazılarını anlayamayabilirler.

Neden C1 Seviyesi Eğitimi

Fransızca akıcılığınızı artırın, böylece anadili olan konuşmacılarla etkili bir şekilde etkileşime girebilir ve kelime bilginizi yaklaşık 3.000 kelimeye kadar çıkartabilirsiniz.

Bunun yanısıra DELF/DALFsertifika sınavlarına hazırlanmanıza yardımcı olacaktır.

C1 seviyesi Fransızca Kursu, önceden öğrenmiş olduğunuz Fransızca dil becerilerini geliştirmek ve bir sonraki seviyeye geçmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Fransızca C1 Seviyesi Çalışma Teknikleri Nasıl?

  • Doğruluğu arttırmaya ve hataları gidermeye odaklanın.
  • Pasif zaman ve mod kipi gibi daha karmaşık gramer kullanma kapasitesi oluşturun.
  • Sabit ifadeler, kesin telaffuz ve deyimsel fiillerle daha kolay kullanım sayesinde akıcılığı arttırın.
  • Suç, çevre ve sosyal medya gibi öne çıkan sorunları tartışın.
  • Sağlık, sosyal medya ve seyahat gibi konular için kelime öğrenin, Fransızca'yı avantaj ve dezavantajları belirtmek ve görüş bildirmek için kullanın.

C1 İleri Seviye Fransızca Nedir?

Fransızca kursunu orta düzeyinin gerekli içeriğini tamamlayabilen ve Fransızca'yı iyi derecede kullanabilen öğrenciler içindir. Fransızca kursu Kur sonunda öğrenciler yabancılarla her konu üzerinde konuşabilir, tartışabilirler ve iletişimde problem yaşamazlar.

  • Bir röportajı anlayabilme, güven ya da güvensizliğini gösterebilme, bir tabloyu tasvir edebilme, reklam metni yazabilme.
  • Söylenenleri aktarabilme, birinin kızgınlığına cevap verme, edebi bir metni anlayabilme, bir hikayenin devamını hayal edip yazabilme.
  • Bir filmin bir sahnesinde geçen konuşmayı anlayıp devamını hayal edebilme, bir şarkının neden bahsettiğini anlayabilme,.
  • Bir gazeteye hayal kırıklığını anlatan bir yazı yazabilme, mesleki bir karşılıklı konuşmayı anlama, günlük ifadelerle mini diyaloglar yazabilme.
  • Mesleki bir teklife cevaben red mektubu yazabilme, bir forum tartışmasında belirtilen fikirleri anlayabilme.